Felland Noord 12a
9753 TB Haren
T: 050 502 01 27
F: 050 534 54 40

Goed verzekerd op weg met uw auto

Als het om auto’s gaat, heeft ieder zo z’n eigen smaak. De een wil een praktische gezinsauto  en de ander heeft een voorkeur voor een sportieve auto. Ondanks alle wensen en verschillen willen we allemaal hetzelfde: er zeker van zijn dat we onze auto kunnen gebruiken wanneer we hem nodig hebben.

Voor velen is een auto een kostbaar bezit en brengt u vrijheid om te gaan en staan waar u maar wilt. Het is daarom van groot belang om een autoverzekering te hebben die bij uw wensen aan sluit. Een verzekering die uw kostbaar bezit goed beschermd mocht er iets gebeuren, zonder teveel premie te moeten betalen.

Er zijn veel verzekeraars actief op deze markt, hierdoor kan het voor u voordelig zijn om uw huidige autoverzekering eens opnieuw te laten beoordelen. Wij zijn u graag daarbij van dienst. Wij zullen aan de hand van uw wensen bij de verschillende aanbieders kijken welke verzekering het beste bij u past. Wij zullen een vergelijk voor u maken tussen premie, dekking, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening tussen de verschillende verzekeraars.

Zuinig autorijden begint met een autoverzekering die bij u past. Wij adviseren u graag over de beste en meest voordelige oplossing voor u.

Erkend Hypotheek adviseur Budget Coach RPA Adfiz